Grupa : Strażnicy Wiek : 15 Atuty : Nieuchwytny, Czujność | ZG : 25/25 | W : 4/4 | HP : 70/70 Matka : Ciliria Ojciec : Morgoth | PR : 166 Liczba postów : 32 Join date : 22/02/2019
Szukam kilku ktosiów dla mojej Tiamatrax, bo samej to tak smutno pisać Ale, ale! Może najpierw podam kilka ważnych informacji? Żeby wszystko było jasne i wyraźne. Szukam osób, które nie odejdą z forum bez słowa, nie będą mieć niewyjaśnionych, długich nieobecności itp. Ze swej strony mogę zapewnić, że raczej nigdzie się stąd nie wyniosę, uprzedzam jednak, że mogę zamulać z odpisami, gdyż poza Dragon Abyss piszę na czterech innych forach, a na wszystkich mam co najmniej jedno multikonto. Dziękuję za uwagę. Przejdźmy do rzeczy.
Spoiler:
1. Partnera, gdyż Tiamatrax pragnie jak najszybciej mieć pisklęta, które mogłaby wychować na niebezpieczne, godne szacunku smoki. Ale uwaga! Tia szanuje wyłącznie siłę i żeby zdobyć jej względy, adorator musiałby pokonać ją w pojedynku, bez taryfy ulgowej i forów.
2. Jakiegoś wroga, bo tych nigdy za wiele, a Tiamatrax potrzebuje kogoś, kogo mogłaby okazjonalnie rozrywać na strzępy. Może z czasem ewoluować w punkt 1.
3. Przyjaciółki/ek najlepiej o podobnym charakterze, z którą mogłaby stworzyć niebezpieczny duet i wkurzać wszystkie smoki w Gnieździe. Liczba nieograniczona!
4. Mentora czy kogoś w tym stylu, kto mógłby nauczyć ją bardziej nad sobą panować, lub przynajmniej zastanawiać się, nim kogoś zaatakuje (ale uprzedzam, to będzie cięęężka robota).
To by było na tyle, zgłaszajcie się w tym temacie, szczegółowe ustalenia przez PW lub Discord.
Nayari
Wiek : 0 | PR : 107 Liczba postów : 128 Join date : 17/12/2018
Wróg strażniczki brzmi jak Tsuki, zgłaszam się na niego!
Neila
Grupa : Stadni Wiek : 15 Atuty : zielarstwo, czujność | ZG : 35/35 | W : 3/3 | HP : 60/60 Matka : Leda Ojciec : Akhrin | PR : 169 Liczba postów : 21 Join date : 23/02/2019
Opis roli mentora brzmi trochę jak coś dla Neili, ponieważ nie lubi ona pochopności. Jest obowiązkowa i cierpliwa, a przy tym potrafi być na tyle uparta, by przekonywać Tię do zmiany nastawienia, nawet jeśli ta nie będzie miała na to ochoty.
Tiamatrax
Grupa : Strażnicy Wiek : 15 Atuty : Nieuchwytny, Czujność | ZG : 25/25 | W : 4/4 | HP : 70/70 Matka : Ciliria Ojciec : Morgoth | PR : 166 Liczba postów : 32 Join date : 22/02/2019